De laatste tientallen jaren heeft het belang van het beeld dat van het woord overvleugeld. Nu is er een revolutie gaande dat het bewegend beeld belangrijker gaat worden dan het stilstaand beeld. Deze ontwikkeling vindt vooral op het internet plaats, metname op bedrijfswebsites en op sociale media. Kanalen als Youtube zijn daar leidend in. Intussen heeft de fotocamera zich geëvolueerd tot een apparaat dat niet alleen gebruikt kan worden voor fotografie, maar ook voor film.

Filmen met de DLSR is relatief goedkoop, het biedt interessante technieken door totale andere opbouw van een spiegelreflexcamera in vergelijking met filmapparatuur en film opent totaal nieuwe markten voor fotografen. Veel bedrijven zijn op zoek naar goede en gedreven filmmakers voor de presentatie en promotie van hun bedrijf.

Tijdens deze workshop filmen met de DSLR leer je.
>basisbeginselen van film.
>basis van het monteren (editen).
>basiskennis geluid en kennis van de diverse microfonen.
>Storytelling: een korte kennismaking met het vertellen van verhalen.

De workshop wordt gegeven door:
Armando Ello is van oorsprong fotograaf maar inmiddels ook succesvol als filmer. Hij is onder meer werkzaam geweest voor Tedx Education, Sayah Speklikeur, Hoeve Ravenstein, Mediamarkt en Adidas.  Armando Ello is docent aan de opleiding van BeeldCentrum en heeft trainingen verzorgd in opdracht van Nikon. Hij doceert tijdens deze workshop het technische gedeelte.

Feiten:
Wanneer: 20 april 2018
Tijden: 10.00 – 17.00
Waar: Zundert (Bij Breda)
Kosten: E 99,95 ex. btw, maar incl. lunch.


SCHRIJF JE HIER DIRECT IN

 

Feiten Workshop Filmen met de DSLR voor beginners

  • Wanneer: 20 april 2018
  • Tijden: 10.00 -17.00
  • Kosten: E 99,95 ex. btw, maar incl. lunch

Locatie: Zundert (Bij Breda)